Blogger jeg følger

fredag 5. november 2010

Timianpoteter

Ingen grensesprengende rett/tilbehør detta, med utrolig godt til all slags kjøtt.

Du trenger:

6-8 gode, faste poteter
Salt og pepper
Tørka timian - eller fersk, men jeg får aldri ferske urter til å leve i heimen min, så jeg foretrekker den tørkede
Noen fedd hvitløk

Skrubb potetene godt, og del de i båter, tørk godt av de på et kjøkkenhåndkle, eller kjøkkenpapir, ha de oppi en bolle.
Bland sammen olivenolje, timian, salt og pepper, og hell over potetene, bruk hendene og bland godt, så alle potetbitene er godt dekket av olje/krydderblandingen. Ha over på en bakepapirkledd stekeplate. Spre hvitløksfeddene med skall rundt omkring, og stek på ca 200 grader, til poetene er sprø utenpå, og møre inni, vend gjerne litt under steking.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar