Man trenger til to personer:
8-10 rå scampi
2 poserFalita kryddermiks
1 stor løk
1 middels stor rød paprika
6-8 champignoner
1 boks salsa - eller hjemmelaget om man har det
Noen jalapeñopepper
Guacamole, helst hjemmelaget
1 boks lettrømme
Finstrimla isbergsalat
Reven ost
Tortillalefser
Start med å rense scampiene, lag et snitt i "ryggen", og fjern den svarte strengen. Lag en marinade av litt nøytral olje, og falitas kryddermiks, og la de ligge mens man tilbereder resten.
Strimle løk og paprika, og skjær soppen i tynne skiver og stekes sammen til løken har blitt blank, og soppen har fått farge, hell over litt fajitasmix og grovkvernet pepper.
Varme opp tortillalefsene i ovnen, pakket inn i alufolie, finhakk jalapeñosen, men la det være noen hele, og noen i ringer igjen. Finstrimle isbergsalaten.
Stek scampiene raskt i en panne, til de har fått en orange/rosa farge og tilsett litt med fajitaskryddermiks.
Fordel noen teskjeer med salsa i bunnen av lefsen, legg på et par scampier og litt av paprika, løk og soppblandingen. Legg litt finstrimla salat oppå, sammen med biter/ringer, eller gjerne hele jalapeños. Toppes med guacamole, ost og en klatt med rømme. Yummy!
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar