Blogger jeg følger

fredag 5. november 2010

Potato skins

Utrolig god kveldssnacks, eller som tilbehør til en en enkel rett.

Man trenger:

2 mellomstore poteter, med litt tykt skall
Bacon i terninger
Purre eller vårløk
Løk
Noen finkutta champignoner
Salt og pepper
Kajennepepper
Ost med mye smak
En del grovt havsalt

Start med å vaske og skrubbe potetene godt, og del de i to på langs. Legg de på et stekebrett, dekket med grovt havsalt, bak de i ovnen på ca 200 grader til de er møre. Skrap ut innmaten forsiktig og ha det i en bolle - skallet skal være like helt, spar på skallet.

Stek løk, purre, eller vårløk til det er blankt. Stek soppen til den har fått god stekeskorpe - salte og pepre, og stek baconet til det begynner å bli sprøstrekt.

Bland bacon, løk, purre/vårløk og sopp sammen med potetmassen, i tillegg til noe av osten, bland godt og ha oppi potetskallene. Dryss på litt kajennepepper og resten av osten, og bak de igjen til osten har blitt gyllen.

Veldig godt til stekte/grilla kyllingbryst med bretagensaus til.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar