Blogger jeg følger

torsdag 28. oktober 2010

Pastasalat

Dressingen har jeg stjålet fra en oppskrift jeg fikk av ei venninne, resten er laget etter "man tager hva man haver"-prinsippet... Men dette er stort sett det jeg pleier å ha i:

Et kyllingbryst
2 selleristenger
1 liten rød paprika
1 boks mais
Pastaskruer
Litt purre eller vårløk

Kok pastaen, og avkjøl. Stek kyllingbrystet, og legg det til avkjøling - del så opp i terninger i ønsket størrelse. Del selleristengene i to på langs, og hakk de opp i passende biter. Hakk paprikaen i små terninger. Hakk purren, eller vårløken i små biter.

Bland alt + mais i en bolle.

Dressing:

En boks lettrømme og en pose holiday dipmix.

Blandes godt sammen i en bolle/skål, bland så sammen med salaten.

Dette er mat til mere enn én....eller i alle fall til flere dager, men den smaker like godt dagen etterpå...

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar