Blogger jeg følger

søndag 31. oktober 2010

Mimmikylling

Jeg spiser veldig mye kylling - veldig anvendelig kjøtt, som kan smaksettes og forandres på alt etter hva man ønsker. Denne retten har jeg fått av moren til ei venninne, som går under navnet "mimmi" - derav navnet på retten. Dette er IKKE singelmat, men passer godt i klubb, eller godt vennelag. Den lager seg selv i ovnen, og krever lite ingredienser.

Du trenger:

1 pakke lørdagskylling
1 pakke wok-blanding
Oystersaus
Fløte
Ris

Fordel kyllingen i en langpanne, og sett den til steking, sett ris til koking - og kok etter anvisning på pakken, mot slutten av steketiden tilsettes wok-blandingen. Når wok-blandingen har fått farge, men fortsatt har litt "crunch", tilsettes oystersaus og fløte som røres godt sammen. La det får koke seg litt sammen. Mengde oystersaus og fløte bestemmer man i forhold til hvor mye saus man vil ha...

Severes med risen og godt brød til.

Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar