Dette blei i utgangspunktet laget som en restemiddag, men smaker faktisk ganske så godt.
Du trenger:
1 kyllingbryst, eller rester av kylling
1 pakke nudler kokte, eller rester av det
Paprika
1 boks selskapserter, eller rester av det.
Løk/purre/vårløk
Tacokrydder (fra glass)
Begynn med å hakke grønnsakene i passelige biter. Ha kyllingen i en panne, med smør og olje, og varm det opp (eventuelt stek kyllingbrystet i strimler.) Tilsett grønnsakene bortsett fra ertene, og la de surre med til de har blitt gjennomvarme/blanke. Øk temperaturen på panna, og tilsett ferdigkokte nudler, de skal ikke bli bli brune, men få bittelitt "crunch". Krydre godt med tacokrydder, og tilsett gjerne litt mer smør.
Ha oppi ertene helt mot slutten, slik at de blir varme. Rive gjerne over litt ost rett før servering, hvis man har...
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar