Du trenger:
1 stort stykke aluminiumsfolie (skal brettes dobbelt)
1 rød paprika
1 gul, eller 1 orange paprika
5-6 asparges
1 gul løk
1 rød løk
5-6 champignoner
1 brokkoli
Begynn med å kutte alt opp. Aspargesen knekkes der den knekker naturlig når du bøyer litt på den, og skjæres i ca 3 cm biter, paprikaen kuttes i ca 1x2 cm biter, løken i tynne båter og brokkolien i små buketter. Champignonen skjæres i båter, og den kan med fordel få en rask runde i stekepanne først.
Brett alu.folien dobbelt, og legg alle grønnsakene på midten. Hell over en del god olje, dryss over maldonsalt og grovkvernet pepper, og ha gjerne en klatt med godt smør på. Lag en pakke som er tett, og sett den inn i ovnen/legg den på grillen, sjekk underveis om det er ferdig.
Kan serveres til det meste av kjøtt.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar