Ikke en rett man nødvendigvis trenger oppskrift på, men like fullt kommer den her...
Til én person trenger man:
2 små rødspettefileter
1 skål med mel, salt og pepperblanding
1 skål med 2 piskete egg
1 skål med brødrasp
Til servering:
Kokte poteter
Isbergsalat
Agurk
Paprika
Tomat - hvis man liker det
Partydressing
Sitronbåter
Smeltet smør.
Sånn gjør man:
Sett potetene til koking
Start med å dekke filetene med melblandingen, dypp de i eggene, og la det renne litt av seg, så dekkes de med brødrasp, dypp de i eggene en gang til og tilbake i brødraspen, så det blir godt med panering. Sett pannen på middels, til høy varme, ha smør i pannen, og stek filetene - pass på at de ikke blir for brune - de skal bare bli gyldne.
Skjær/riv opp salaten og hakk grønnsakene i passe biter, og legg det i passende porsjoner på tallerknene, server dressingen ved siden av, da ikke alle liker det.
Smelt smør i en liten kjele og hell over fisk og poteter. Legg en sitronbåt på hver tallerken.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar