Du trenger til kjøttbollene:
400 gram kjøttdeig
1 løk
Strøkavring
1 egg
Potetmel
Melk
Muskat
Salt og pepper
Oregano og eventuelt andre urter du liker
Reven parmesan
Reven jarlsberg eller noe med mere smak, om du ønsker
Start med å spe kjøttdeigen til du får en passelig kjøttbollekonsistens - hendene er absolutt det beste redskapet til den jobben. Bland ostene. Lag kaker av kjøttbollefarsen, legg en god klump med ost i hver kake, og form det til en bolle. Stekes så de får en stekeskorpe hele veien rundt.
Du trenger til tomatsausen:
1 boks med hermetiske knuste tomater
1-2 ss tomatpuré
Oregano
Salt og pepper
Litt sukker
Vann
Bland alt bortsett fra vann og sukker i en kjele, spe med vann hvis det er nødvendig, og rund av smaken litt med sukker. Ha kjøttbollene oppi og la de koke ferdig i sausen.
Serveres med pasta etter eget ønske.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar