Du trenger:
2 skiver godt brød, gjerne Landbrød, eller hjemmebakt hvis du er flink til det
1 kyllingfilet
3-4 blader ruccola
Noen ringer rødløk
Et par skiver agurk
Ei god skive Brie
Et par paprikaringer
(gjerne litt tomat, jeg er ikke noe glad i det, så det sløyfer jeg)
Aïoli (jada, butikkjøpt går heeelt fint)
Stek kyllingbrystet ca 3-4 minutter på hver side, la det hvile litt. I mellomtiden smører du aïoli på begge brødskivene, legger ruccola og de andre grønnsakene på den ene skiva.
Sett kyllingbrystet inn i ovnen med brie-stykket oppå, og la osten smelte litt, skal ikke få farge, bare begynne å renne litt. La det hvile i et par minutter.
Legg kyllingbrystet oppå de andre godsakene, avslutt med siste brødskive, og spis! (kan dele opp kyllingbrystet i litt mindre biter da, hvis man ønsker.)
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar