Du trenger:
2 egg
ca 50 gram bacon
1 liten sjalottløk
Litt rød paprika
Litt fløte (2-3 spiseskjeer)
Baconost
Gressløk
Salt og pepper
Stek baconet, jeg liker det ikke sprøstekt, men det er jo en smakssak. Finhakk løken når du synes baconet har fått passe farge - den skal ikke få farge, bare bli myk. Finhakk paprikaen. Knekk eggene, tilsett salt, pepper, fløte, paprika og gressløk, rør godt, og ha det i bacon/løk-blandingen, skru ned plata og la det stå og kose seg en stund, men følg med så ikke bunnen blir brent/for brun. Bruk en tallerken, eller lignende til å snu omeletten, la den steke i ett minutt eller så på andre siden, tilsett baconost på ene halvdelen, brett sammen - og spis!
Vil man ha litt mer "sting" i omeletten, kan man ha i en liten klype med kajennepepper, smaker fortreffelig faktisk!
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar